Posted by: zaqk | November 6, 2010

Omul nu se schimba si nici nu invata din greseli



Responses

  1. iar ti-ai luat ban? :-)))
    L-am “simtit” pe zoso de ceva vreme si i-am aflat limitele suportabilitatii (si ale lui, ai ale altora de pe trafictube). Acum eu nu ma chinui sa-i incalc limitele (de fapt ma chinui sa nu comentez la filmuletele lui – sa nu ma aleg si eu cu un ban, ma cam aprind discutiile cu el). Asta este zoso, face blogging iscand controverse si discutii. Asta este scopul. Pe el nu il intereseaza traficul auto, il intereseaza alt trafic. Vezi diferenta dintre el, camionagiu, razvan sau thomas. Si evident ca se crede cel mai, tot pentru a isca discutii. (=Trafic). Si normal ca injura (=Trafic). Si la el traficul=bani.
    Ce nu inteleg este de ce esti asa de capos incat sa te implici in razboaie pe care nu le poti castiga. De mai multe ori…?

    Like

  2. :)) Cred ca am luat. N-am mai verificat. Oricum nu mai calc pe acolo :))

    Mai, ce sa iti spun, pe mine prostia ma irita. Mai ales prostia care iese ca paduchele pe frunte si mai si pretinde ca este vreun dar al lui dumnezeu pentru oameni (e doar o expresie) si pretinde a fi formator de opinie (pentru ca, din punctul lui de vedere, daca ai alta parere, esti un bou!). O vreme m-am ferit de a comenta filmele lui si nici macar nu le-am vizionat pentru ca stiam ce ineptii scoate din el. Dar la asta, ultimul, cu incalcare flagranta a legii pe care el o denumeste skill, nu m-am putut abtine. Stii, asta circula printre noi, nu?!?! Deci ne afecteaza!

    Si da, ai dreptate, Face blogging prin scandaluri si comportament de marlan. E un fel de DD al bloggingului, numa’ ca ala este si cu ceva educatie in el, ceea ce individului de care discutam ii lipseste cu desavarsire.

    Si asta e ultimul razboi pentru ca daca asta inseamna sa citesc trafictube.ro: sa fiu cu grija sa nu cumva sa se simta baietelul ala ofensat, mai bine ma lipsesc. Las ca nu mor nici eu si nici ei din atata lucru 🙂

    Like

  3. PS. Oricum, tinand cont de lingaii de zoso care bantuie pe acolo si care ar fi in stare sa il faca scapat si de o acuzatie de crima, merita deranjul?
    De fapt, asta e tara in care traim: ala cu flash-ul mai puternic castiga :))

    Like

  4. te inteleg. Zoso e un minus pe acolo din multe puncte de vedere. Pe de alta parte, aduce oameni pe blog. Si asta convine si altora de pe acolo, asa ca il suporta.
    Eu intru acolo ca si sofer si, de cand ma dau pe trafic tube, am mai invatat cate ceva. De aia zic ca poate ar fi fost mai bine sa stai in banca ta (mai ales ca ai mai avut altercatii).

    Like

  5. […] ? 7. Prin ce se deosebeste ariciul de aricioaica ? 8. Prin ce se deosebeste un om de o camila ? 9. Care este diferenta dintre un taur si un bou ? 10. Prin ce se deosebeste sexul frantzuzesc de cel romanesc ? 11. Ce este viata? 12. De ce l-a […]

    Like

  6. pinguinule: Eu, daca sunt cenzurat, nu mai calc pe acolo. Injuraturile le suport, daca ma face careva prost sau idiot, nu inseamna ca si sunt. E doar o refulare a autorului. Dar sa fiu cenzurat si in urma discutiei sa reiese altceva decat a fost in realitate, aia nu.
    Acum, cat timp o sa il suporte lumea pe zoso, nu stiu. Stiu doar ca si vacanta mare a fost la un moment dat foarte cautata. Pana cand lumea s-a saturat de vulgar subcultura!

    Like

  7. zaqk, din păcate, când te iei la harţă cu cei cu mintea odihnită sau unilateral construită, nu ai cum să câştigi. Şi e al naibii de frustrant. Dincolo, însă, de conflictul în sine, problema rămâne, aşa cum ai spus şi tu, că GENIUL ăsta poate băga în mormânt oameni nevinovaţi. Că vrea el să se dea mare cascador şi să vadă cum e şi pe dincolo, nu este problema mea. Un deştept în minus. Mare scofală, atâta vreme cât a ales singur. Că-l doare în fund şi de familia lui, tot problema măriei sale rămâne. Dar că ne putem întâlni cu el în trafic, singuri sau cu copiii/familia în maşină, asta da, este problema noastră majoră. Din păcate, mai are şi susţinători.

    Like

  8. nbc: pe mine astia ma distreaza. Si imi pun mintea la contributie pentru ca, indiferent de modul in care ei imi raspund, eu incerc sa imi pastrez discursul, sa nu ma repet, sa nu cad in vulgar. E amuzant.

    Dar, da, corect. Problema de fond ramane. Murim prea multi pe sosele din cauza teribilistilor astora.

    Like

  9. “Ziceam deunazi despre un anumit site pe unde am fost, am comentat si am intrat in conflict cu unul.”
    nu, ai impins limitele logicii si bunului simt pana ti-ai luat-o peste bot.
    una e sa comentezi si alta e sa o tii pe a ta din dorinta de a enerva lumea.
    ai facut-o, ti-ai luat ban si apoi te-ai laudat aici cu isprava.

    “depasirea prin incalcarea liniei continue, chiar duble, in curbe cu vizibilitate redusa”
    minti. curbele nu aveau vizibilitate redusa. daca te uiti, poti vedea drumul pana in varful dealului.

    ideea clipului era simpla. nu gandi doar “eu tre sa depasesc pe unul”. gandeste si cum si unde te repliezi dupa. faptul ca n-ai inteles ma face sa cred ca e un castig faptul ca nu mai dai pe acolo.

    “Urmeaza un schimb de replici in care am incercat sa nu atac (poate mi se pare mie si am facut-o totusi), culminand cu un raspuns de-al meu in care am dat mai tare. Pe care, bineinteles, ca l-a taiat. Asta nu l-a oprit insa sa imi raspunda, in stilul caracteristic.”
    te referi la faptul ca te faci ca nu intelegi ce inseamna “i be better” si la jignirile mai mult sau mai putin mascate, in incercarea de a ma enervea? da, ai dat un pic cam tare.

    “De fapt, pentru mine este chiar un avantaj, permitandu-mi sa economisesc din timpul pierdut aiurea si orientandu-ma spre citirea celor care cu adevarat au ceva de spus si care nu se poarta ca niste animale (adica aceia pe care i-am trecut de-a lungul timpului in reader-ul de la google).”
    voi plange. cum ar veni, eu nu mi-am luat ban, eu am plecat de buna voie pentru ca sunt un tip foarte interesant. mi-e frica sa imi dau numele sau varsta pe blog, dar sunt interesant, va asigur eu.

    “O vreme m-am ferit de a comenta filmele lui si nici macar nu le-am vizionat pentru ca stiam ce ineptii scoate din el. Dar la asta, ultimul, cu incalcare flagranta a legii pe care el o denumeste skill, nu m-am putut abtine.”
    de unde stii ce contin filmele mele daca nu le vizionezi?

    “E un fel de DD al bloggingului, numa’ ca ala este si cu ceva educatie in el, ceea ce individului de care discutam ii lipseste cu desavarsire.”
    pretios. stiam eu ca trollii insignifianti au pareri importante. pe aia cu “e ca libertatea” cand o bagi?

    “Eu, daca sunt cenzurat, nu mai calc pe acolo.”
    minti. ti-ai mai luat o data ban, n-ai inteles pentru ce si ai continuat cu mizeriile si cu trollatul.

    “din pacate, când te iei la harta cu cei cu mintea odihnita sau unilateral construita, nu ai cum sa câstigi.”
    de acord. zaqk are mintea foarte odihnita si o tine pe a lui, ca apoi sa planga pe aici ca trollingul lui a fost sanctionat.

    “pe mine astia ma distreaza. Si imi pun mintea la contributie pentru ca, indiferent de modul in care ei imi raspund, eu incerc sa imi pastrez discursul, sa nu ma repet, sa nu cad in vulgar. E amuzant”
    nu e, e trist. a veni cu atacuri ieftine (“n-ai scos doua vorbe”, “esti ca dd”) arata ca esti mai prost decat vrei tu sa crezi ca esti. vezi tu, copile, eu conduc comunitati de oameni din 2001, am intalnit din astia ca tine cu zecile. imediat cum isi luau una peste bot repetau acelasi sablon: plansete, jigniri, mers in alta parte, injurat, revenit. toti au impresia ca sunt foarte destepti. toti au impresia ca sunt mai destepti si mai pretiosi decat cei de la care si-au luat-o. din pacate, cum ziceam si in comentariul la care n-ai mai facut screenshot, nu o dovedesc pentru ca 99% din ei nu pot. acelasi comportament se manifesta si la cei de 15 ani si la cei de 45 (nu stiu ce varsta ai, nu ma intreb de ce nu ti-o afisezi pe blog), nu e nimic nou in ce ai facut tu.

    succese.

    Like

  10. Dragă zoso, în general urăsc conflictele. De orice fel. Pe de altă parte, epoca flower power a apus de mult, din păcate. Astăzi lumea se hrăneşte din conflicte. Nici nu mai contează motivul, cine înjură şi ţipă cel mai tare, e cel mai puternic. Cine loveşte cât mai sub centură, e campion. În fine, am văzut că, în comentariul tău, m-ai citat. Eu nu la zakq, m-am referit, ci la tine, îmi pare rău. Am văzut şi filmuleţul cu pricina, ca să vb. în cunoştinţă de cauză. Probabil că manevra te-a făcut să te simţi mai bărbat. E de înţeles, pe undeva. Dar, dragul meu, la ceilalţi de lângă tine te-ai gândit? Poate tu eşti Schumacher şi şoseaua este, pt. tine, ca plimbarea în parc. Dar dacă cel care-ţi venea pe contrasens nu era aşa maestru ca tine? Sau cei dreapta ta, care au fost nevoiţi să-ţi facă ţie loc? Spuneai, pe blogul tău, că ai 30 de ani. Dacă ţie ţi se pare o astfel de atitudine ca fiind un semn de maturitate sau înţelepciune… Aşa cum am comentat şi mai sus şi, cu riscul de a mă repeta, dacă vrei să-ţi testezi limitele, fă-o doar pe pielea ta!
    Probabil că eşti un individ mai inteligent decât ai dat impresia cu postul ăsta şi comentariile aferente la adresa lui zaqk, care a avut tot dreptul să dezavueze atitudinea ta.
    Probabil că îmi vei rezerva şi mie o porţie dură de replici, aşa cum îi şade bine unui bărbat cu atitudine. Sau poate nu…

    Like

  11. mă, tu n-ai realizări defel, zău aşa. eşti doar un troll idiot.
    totuşi, poţi încerca următoarele: o poză cu certificatul de naştere pe blog ca să-ţi declini odată pentru totdeauna vârsta reală şi numele. şi dup’aia, în ordine: cu diplomele, copie după cartea de muncă, notă internă de la CEO cu poziţia ocupată în compania aia voastră, recomandare din partea lui cu realizări de aiureli din alea la care lucri tu şi nu le pricepe nimeni, copie cu tabelul de calificaţi la bac şi nota obţinută la mate (parcă), nota la mate de la admiterea la liceu etc, sunt sigură că mai găseşti tu să completezi.

    PS: ţi-am mai zis, da’ tot nu pricepi: de ce te complici? de ce dracu’ nu stai în banca ta???????? câştigi ceva? sau cum zic nemţii tăi: Um Gottes Willen, wann wirst du endlich kapieren?

    Like

  12. @nbc: se vede treaba ca ai mei cititori sunt mai destepti. Ma simt bine sa stiu asta!

    Like

  13. @anatati: n-am carte de munca, cred, dar am toate contractele si actele aditionale. Din pacate am si interdictie de a le face publice. As putea sa pun lista cu cartile ale caror informatie am asimilat-o (e lunga) si inca una cu alea care ma asteapta sa le citesc (si mai lunga) si una cu alea pe care as vrea sa le citesc dar nu le am inca (si mai lunga decat celelalte doua)
    As putea spune si cu ce ma ocup, dar nu ar pricepe individul. As putea trece si media de la absolvirea facultatii, insa pentru individul asta nu conteaza decat caii putere de sub capota si cine stie a jigni mai tare, pentru ca asta-i nivelul lui.

    PS. Ca sa iti raspund si la intrebare: de data asta, chiar nu cautam discutii in contradictoriu. Dar sa stau in timp ce el besteleste pe acolo si altereaza realitatea, nu se poate!

    Like

  14. Zaqk, nici măcar nu este vorba de deşteptăciune aici, ci de un pic de verticalitate şi un minim bun simţ. Atât tot.

    Like

  15. nbc, tot timpul am spus ca omul destept nu este cel inteligent, ci acela care foloseste la maxim ceea ce are. Deci putinul de bun simt si verticalitatea, folosite cum trebuie, indica un om destept 🙂

    Like

  16. @zoso
    1. Logica si bunul simt sunt cam intoarse pe dos in lumea ta. Ca exemplu ultim, am spus ceva referitor la modul in care ai condus acolo, ai raspuns ca sunt dobitoc. Asa ca nu esti in masura sa imi reprosezi mie ca am impins orice fel de limite.
    2. Un minim de bun simt – daca l-ai avea – te-ar fi invatat sa ii respecti pe cei din jur. Este dovada crasa de nesimtire (stii ce e cuvantul “cras”?) sa spui unuia, fie in scris, dar adresandu-i-te direct, ca minte. Asta duce iarasi la puncutul 1.
    3. Ideea clipului este simpla, intr-adevar. Ai incalcat legea, creand situatii potential periculoase si te mai si lauzi cu asta.
    4. “i be better” tradus inseamna: “eu fi mai bine”. Daca tu crezi ca este o alta semnificatie a expresiei respective, te rog, lumineaza-ma. Poate si altii sufera de aceeasi lipsa de cunoastere ca si mine. Eu sunt dispus sa invat lucruri noi. Tu esti?
    5. Alegerea privind dezvaluirea numelui si a varstei pe blog imi apartine. Este o problema personala pe care nu trebuie sa ti-o explic tie. Simplu 🙂
    6. Pentru ca, baiete, esti previzibil. Esti arogant si ai o parere asa de buna despre tine incat ma mir ca nu ai plesnit inca de ingamfare. Dar e vreme!
    7. Fara comment. Esti fara scapare.
    8. Da, recunosc ca data trecuta nu am invatat din greselile mele. De acolo si rostul postului, dar se pare ca este prea subtil pentru tine. Punctul 2 ramane valabil!
    9. Aici ti-a raspuns nbc. Si a fost magistral raspunsul!
    10. Baiete, daca din 2001 ai condus comunitati in acelasi stil ca si pe blogul tau (ca sa intelegi la ce ma refer, zic de: ii injur cand nu sunt de acord cu mine, sunt vulgar pentru ca asa imi place) ma intreb ce s-a ales de comunitatile alea. Cred ca oamenii au ramas cu sechele.
    Iar despre atacurile ieftine, demascate de cel pentru care injuratura este singurul mod in care poate combate ideile, este demagogie.
    Pustiulica, esti trist!

    Like

  17. @zoso
    1. ai dreptate.

    2. ai dreptate

    3. ai dreptate, si ma bucur ca ai inteles doar asta.

    4. faci pe prostul nevinovat.

    5. oh, stiu prea bine problema aia persoanal. se numeste curaj. parintii nostri erau tare curajosi cand se turnau unii pe altii, iar noi am preluat asta de la ei, sa fim curajosi, sa dam verdicte, sa judecam oameni, dar fara a ne asuma.

    6. ai dreptate.

    7. vezi punctul 6 de mai sus.

    8. vezi punctul 2 de mai sus.

    10. ai dreptate. praful s-a ales de ele. ajunsese la un moment dat sa depaseasca softpedia ca numar de utilizatori si sa se bata cu cg. praful iti zic! vezi punctul 5 de mai sus. end game.

    Like

  18. Si coerenta? Sau te adresezi tie insuti in speranta ca poate asa as fi raspuns si eu?
    Sa zicem ca incerci sa fii nostim. Ma rog, trecem peste.

    Ramanem la punctul 5. E clar ca traiesti in o lume doar a ta. Mai ramane sa ma injuri pentru ca nu spun cine sunt cu adevarat, pentru ca asa e normal in lumea ta. Ei bine, in lumea mea, mai exista un mic principiu numit drept la intimitate. Pe care il consider sfant.

    Like

  19. oamenii mici isi gasesc mereu scuze.

    Like

  20. Te sacaie problema asta, nu? Ce varsta am, cine sunt, ce fac in viata mea, nu?
    Am facut destule si voi mai face. Bune si rele. Faptul ca tu ma consideri mic, in sistemul tau de valori, nu ma afecteaza deloc 🙂
    Sistemul tau de valori nu se aplica la mine.

    Like

  21. cu voi doi nu se plictiseste omu. Inebuneste, dar de plictisit niciodata. 🙂 (nu ma refer strict la acest dialog)

    Like

  22. pinguinule, ce sa mai zic… fiecare cu ale lui :))

    Like

  23. nu te consider mic in sistemul meu de valori. esti mic. hai, bag-o pe aia ca scrii pentru prieteni si ei stiu cine esti si ce poti.

    apropo de drepturi, ai auzit de dreptul la proprietate? trafictube=proprietate.

    Like

  24. hai sa iti explic de ce am zis asta. Cu amandoi am intrat la un moment dat in discutii (mai mult sau mai putin) in contradictoriu. Am fost socat de amandoi cu cata indarjire si cu cata inflexibilitate va aparati pozitia. Singura diferenta din acest punct de vedere este ca zoso se plictiseste mai repede, e de inteles – are multe subiecte si multe persoane cu care trebuie sa discute… 🙂

    Like

  25. Pentru asta ar trebui ca sa am prieteni care sa imi stie identitatea si care sa ma citeasca. Din intamplare este doar o singura persoana in situatia asta.

    Nu vreau sa intru in discutie cu trafictube si proprietatea pe el care este la liber din moment ca exista posibilitatea sa comenteze lumea pe acolo! La liber pana cand unul te atinge la punctul sensibil, caz in care nu faci fata rational si actionezi prin moderare/ ban.

    Asta inseamna sa fii mic, baiete!

    Like

  26. pinguinule, deja faci apologie lui zoso 😉
    Te asigur ca eu ma lupt cu aceeasi indarjire pentru ideile mele oricati parteneri de discutie as avea 🙂

    Like

  27. PS. Sunt unele lucruri peste care nu pot trece. Cascadoriile la volan sunt unele din ele. Sa nu imi spui ca nu ai ajuns niciodata sa fii incomodat de unul care depaseste pe unde nu are voie. Sa nu imi spui ca, in o situatie de genul, ai fost intelegator si ai zis: “a, probabil ca stie drumul, de aia s-a bagat asa, pe linie continua, curba etc”. Mai degraba ti-ai fi dorit sa fie un politisc pe langa sa il vada si sa ii salte permisul, asa ca lectie, de la o luna in sus, poate pentru totdeauna!

    Like

  28. Ai dreptate. Sau iti dai seama ca interlocutorul intinde coarda si il sanctionezi. Caz in care se numeste experienta. Sau asumare.

    Like

  29. nu fac apologie nimanui. Zoso are un stil care ma seaca la maxim. Uneori are dreptate, alteori (ca de ex filmul de la care a pornit ultima voastra discutie) l-as bate. Tare.

    Like

  30. pinguinule, e bine ca am stabilit care e pozitia ta fata de situatia in sine. E ok cand cineva isi afirma si isi asuma pozitia.

    Like

  31. @zoso
    Da, atunci am intins coarda si am recunoscut asta. Trebuia sa ma opresc dupa ce am criticat tembelismele pe care le-ai facut pe sosea.

    De data asta doar ti-am atras atentia ca ai facut o tampenie cu care te lauzi ulterior ce mare sofer esti si evident ca am atins un punct sensibil din moment ce ai inceput sa ma jignesti.

    Ziceam si atunci de atitudinea ta de rahat in relatia cu cei care trec pe acolo.

    Ai trait si ai crescut degeaba.

    Like

  32. Oh, Doamne 🙂 Grow up, boy. You ain’t gonna change the world. O mai ştii pe aia cu: people don’t change? Că mi-ai tot repetat-o până m-ai dezgustat complet. Şi go figure, ai avut şi tu odată dreptate. Las-o-n fras că nu trebuie să intri pe trafictube. E suficient să ieşi pe şosea vezi zeci, sute, mii din ăştia plini de skill. Ce dracu’ tu ai mai multe vieţi şi merită irosite? Meri şi tu la un film (am auzit că Eat, Pray, Love e bestial), fă un puzzle, play your woman around the house …

    Like

  33. oamenii nu se schimba, devin din ce in ce mai mult aceeiasi. 🙂
    @anatati – imi traduci si mie te rog “Um Gottes Willen, wann wirst du endlich kapieren?”.

    Like

  34. @pingule: Pentru numele lui Dumnezeu, cand vei intelege?
    Asta ca sa o scutesc pe anatati :))

    Like

  35. @anatati: da, people don’t change! Si exemplarul in discutie este un exemplu clar.
    Diferenta intre el si ceilalti este ca restul nu se lauda pe internet cu skill-ul lor. O pastreaza intre ei, cocalarii, unde este mai putin nociv.
    Lipsa de atitudine este cea care ne distruge pe noi. Data viitoare cand unul iti face o figura d’asta pe sosea, gandeste-te daca nu ai vrea sa fi fost unul sa ii fi zis inainte: “ba, prostule, ii pui pe toti in pericol cu nebuniile tale”

    Like

  36. Ba şi dacă ar fi fost unul să-i spună înainte sunt sigură că exemplarul ar fi şi priceput despre ce e vorba. Hai să fim serioşi cine are numai atâta minte încât să facă aşa ceva nu pricepe …

    Like

  37. Absolut corect. Ar face la fel. Dar ar fi stiut ca este cel putin unul pe care o asemenea manevra il deranjeaza si poate ar fi dat si de unul care, la asemenea afirmatii, sa ii indrepte si figura.
    Idioti de genul trebuie sa stie ca nu sunt tolerati la infinit!

    Like

  38. Mă tu mă scoţi din sărite la modul cel mai serios. Păi tu chiar crezi că el nu ştie că manevra lui e absolut idioată? Vorbim de exemplar aici, nu numim pe nimeni că mie mi-a ajuns faima blogosferică. Tu chiar îţi imaginezi că pentru un astfel de specimen contează cine-l tolerează şi cine nu?

    Like

  39. Sincer eu cred ca el chiar isi inchipuie ca este gaura de la gogoasa pentru ca individul face parte din categoria celor care sunt asa de plini de ei incat cei din jur nu mai conteaza, traiesc doar ca sa ii faca lui viata usoara – a se vedea si impresia lui despre mersul pe autostrada, unde nu concepe ca el ar trebui sa puna frana de la 140 la 100 pentru ca unul s-a gandit sa depaseasca DOAR cu 100 fara sa isi dea seama ca s-ar putea sa vina careva din spate mai repede. Conform parerii lui, acestia cu 100 ar trebui sa anunte cu juma de ora inainte si sa nu indrazneasca sa miste in front daca trece unul mai repede pe acolo! Si motivul lui? Ca sa nu ii creasca lui consumul!

    Asa ca da, trebuie sa afle ca este posibil ca la un moment dat cineva, undeva, o sa puna piciorul in prag si sa ii arate locul pe care il are, intr-adevar, in societate. Asta poate fi in diferite moduri: verbal, fizic. Depinde de persoana pe care o intalneste 🙂

    Like


Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Categories