Posted by: zaqk | July 9, 2018

Klaus: singur impotriva tuturor


Da’ ce credeati, ma, ca daca lipsiti omul de orice mijloc de lupta, o sa faca din rahat bici?

Singura intrebare care conteaza acum este: revocarea lui Kovesi s-a facut in mod legal? CCR spune ca da. End of story. Nu mai avem ce sa discutam.

Ah, nu ne place CCR? Nu ne place de Tudorel care a pornit demersul asta? Nu ne place de Dragnea? E de inteles, fiecare are dreptul asta. Unora nu le place de Klaus, altora de Barna. Fiecare cu placerile lui. Democratia ne permite asta. La dracu’, sunt multi carora le place de Dragnea! Si de CCAPT, ca a fost manechinuit.

Credeati ca, daca a iesit Klaus in loc de Ponta, problemele noastre s-au rezolvat?

Ati obosit in 2015 si nu v-ati revenit pana in 2016 sa iesiti la vot? Nasol! Acum indurati.

A fost mai atragatoare cafa la mall decat efortul de a vota? Acum stati la cafa. Luati si cu lamaie, sa nu vi se aplece.

Sunteti din aia de va declarati apolitici si ca nu va intereseaza politica? Atunci de ce plangeti acum? Asumati-va pana la capat atitudinea! (News flash: nu exista asa ceva! Esti in cetate, trebuie sa te intereseze politica, altfel esti doar un naiv trist. Poti sa alegi sa nu fii activist, dar sa declari ca nu te intereseaza politica, din moment ce deciziile te afecteaza, este cretin)

Sunteti din aia care ziceau ca toti sunt la fel? Pai acum am primit raspunsul final la intrebare: Nu, nu sunt toti la fel. Unii sunt mereu mai rai si de aia trebuie sa te feresti!

Toate astea poate va conving ca e nevoie de prezenta la vot, sa va faceti cunoscute alegerile, optiunile. Daca nici acum nu vedeti realitatea, atunci sunteti degeaba.

Acum va asteptati ca Johannis sa se sacrifice pe altarul lui Kovesi? Ce avea el (si noi implicit) de castigat? Oricum PSD nu se fereste de propaganda mincinoasa, acum ar fi fost incantati de realitate: presedintele care cere respectarea legilor, dar nu le respecta el. Ne era mai bine ca in locul lui sa vina CCAPT ca “ad interim”? Crin Antonescu era un nevinovat amuzant. CCAPT nu e.

Talibanii isi vor da acum cu parerea despre cum Klaus ar fi trebuit sa ramana pe pozitii. Sa nu respecte legea (buna, proasta, cum e ea) si sa refuze suspendarea lui Kovesi. S-ar putea argumenta si ca legile nu se aplica retroactiv, dar detaliul este ca nu a existat pana acum un decret al lui Klaus pe tema asta. Deci problema initiala nu a primit raspuns. Asadar decretul de acum a asteptat clarificarea de la CCR. Totul legal.

PS. Oricum PSD nu se lasa. Va vrea suspendarea lui Klaus, chiar daca nu are basca. Sau daca are.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Categories

%d bloggers like this: